Sector

Energie & Duurzaamheid

Als gevolg van overheidsdoelen heeft duurzaamheid nu een hoge prioriteit voor vrijwel elke ondernemer. Dit stimuleert actie binnen de energie- en duurzaamheidssector en genereert veel werkgelegenheid. Sommige subsectoren (zoals zonne-energie) zitten al jaren in een consolidatie terwijl andere gebieden (zoals smartgrid technologie) meer in de pioniersfase verkeren. Deze relatief jonge en versnipperde markt biedt veel kansen en snelle groei, waarbij ondernemers anticiperen op de groeiende vraag via fusies en overnames.

Bij Florijnz hebben we ruime ervaring in de sector van energie & duurzaamheid. Hierdoor kennen we de markt goed en kunnen we jou op een optimale manier adviseren bij een aankoop, verkoop -of waarderingstraject. Zie ook diensten.

Denk jij na over een mogelijke verkoop van je onderneming? Of wil jij juist verder uitbreiden door middel van een overname? Dan wij er voor jou om je te begeleiden in dit complexe proces. We hanteren hierin een persoonlijke aanpak en samen streven we naar het optimale resultaat. 

Interesse in een (vrijblijvend) adviesgesprek met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op!

Referenties

Verkocht aan een investeerder
Werkkapitaalfinanciering voor
Strategisch advies bij laadstationspecialist
Delen op: LinkedIn E-Mail