Sector

Industrie & Productie

De Nederlandse industrie staat al jaren bekend om haar innovatievermogen. Ons land kent dan ook een zeer volwassen markt met internationaal een uitstekende positie in bijvoorbeeld machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie, de Agri- & Food markt en de high-tech sector, waarvan de ‘Brainport’ regio het meest voor de hand liggende voorbeeld is. Door automatisering, IoT en de opkomst van data in fabrieken, maar ook door opvolgingssituaties, is de fusie- en overnamemarkt erg actief. 

Bij Florijnz hebben we ruime ervaring in de sector Industrie. Hierdoor kennen we de markt goed en kunnen we jou op een optimale manier adviseren bij een aankoop, verkoop -of waarderingstraject. Zie ook diensten

Lees bijvoorbeeld eens het rapport dat wij hebben geschreven over de machinebouw waarin we dieper ingaan op sectortrends, M&A trends, waardering en onze ervaringen. 

Denk jij na over een mogelijke verkoop van je onderneming? Of wil jij juist verder uitbreiden door middel van een overname? Dan wij er om je te begeleiden in dit spannende en soms ook emotionele proces. Wij hebben een persoonlijke aanpak zodat we samen streven naar het optimale resultaat. 

Benieuwd hoe Nicole Noorman van der Dussen (voormalig aandeelhouder NDW Rollers) de samenwerking met Florijnz heeft ervaren? Kijk dan de video hieronder.

Interesse in een (vrijblijvend) adviesgesprek met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op!

Referenties

Verkocht aan
Bedrijfswaardering van
Verkocht aan
Groeifinanciering voor
Management Buy-Out bij
Delen op: LinkedIn E-Mail