Sector

IT & Technologie

De IT & Technologie sector groeit enorm hard. Met de opkomst van web-based software en steeds grotere hoeveelheden data komt er meer focus op veilig datamanagement. De branche blijft floreren dankzij constante vernieuwing en stijgende vraag. De groei en consolidatie zullen zich voortzetten aangezien software een onmisbaar onderdeel is (en wordt) in ons dagelijks leven.

De afgelopen jaren heeft Florijnz ruime ervaring opgedaan binnen IT & Technologie. Onze adviseurs zijn hierdoor goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de sector. De afgelopen jaren hebben we onder andere de Data Science Top 50 georganiseerd en daarbij de data science sector uitvoerig in kaart gebracht. 

Door onze ervaring kunnen we jou op een optimale manier adviseren bij een aankoop, verkoop -of waarderingstraject. Zie ook diensten.

Denk jij na over een mogelijke verkoop van je onderneming? Of wil jij juist verder uitbreiden door middel van een overname? Dan wij er om je te begeleiden in dit spannende en soms ook emotionele proces. Wij hebben een persoonlijke aanpak zodat we samen streven naar het optimale resultaat.

Benieuwd hoe Wim Schuurmans (Voormalig eigenaar Online Academie, aanbieder van SaaS-based Learning Management Systemen) de samenwerking met Florijnz heeft ervaren? Lees dan hier het artikel.

Interesse in een (vrijblijvend) adviesgesprek met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op!

Referenties

Verkocht aan
Verkocht aan
Verkocht aan
Verkocht aan
Groeifinanciering voor
Aankoopbegeleiding voor
Koopt
Verkocht aan
Verkocht aan
Delen op: LinkedIn E-Mail