Sector

Zakelijke dienstverlening

In de huidige markt van Zakelijke Dienstverlening zijn digitalisering, schaalvergroting en de transitie naar duurzaamheid belangrijke aanjagers van M&A activiteit. Dit biedt niet alleen kansen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. 

Bij Florijnz hebben we ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening. Deze ervaring en kennis strekt zich uit over diverse branches binnen de zakelijke dienstverlening, waaronder consultancy, financieel advies en opleidinge. Door onze ervaring kunnen we jou op een optimale manier adviseren bij een aankoop, verkoop -of waarderingstraject. Zie ook diensten.

Denk jij na over een mogelijke verkoop van je onderneming? Of wil jij juist verder uitbreiden door middel van een overname? Dan wij er om je te begeleiden in dit spannende en soms ook emotionele proces. Wij hebben een persoonlijke aanpak zodat we samen streven naar het optimale resultaat. 

Benieuwd hoe Arno van Klinken (voormalig mede-aandeelhouder van De Breed & Partners) de samenwerking met Florijnz heeft ervaren? Kijk dan de video hieronder. 

Interesse in een (vrijblijvend) adviesgesprek met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op!

Referenties

Verkocht aan
Verkocht aan
Verkocht aan
Verkocht aan
Verkocht aan
Verkocht aan
Werkkapitaalfinanciering voor
Koopt
Verkocht aan
Verkocht aan
Verkocht aan
Koopt
Groeifinanciering voor
Management Buy-Out bij
Herstructurering en fusie bij
Verkocht aan MBI-kandidaat
Management Buy-Out bij
Herstructurering bij
Delen op: LinkedIn E-Mail